PL EN

Elektroda pH Foodtrode

Wybierz model/-e do zapytania ofertowego

Przeznaczenie

  • 3 ceramiczne membrany
  • Łatwe do czyszczenia
  • Długotrwała stabilność
  • Szybkie I dokładne pomiary
  • System Everef
  • Membrana cylindryczna
  • Elektrolit Protelyte
  • Przyłącze S7
  • Szklany trzonek

Model FoodTrode to solidna, kombinowana elektroda powszechnie wykorzystywana do pomiarów substancji zawierających białka.Wyposażona jest w trzy ceramiczne membrany, które gwarantują szybkie i dokładne pomiary. Dzięki zastosowaniu inoowacyjnego systemu Everef zapewniona jest długotrwała stabilność urządzenia.

Przykładowe zastosowanie:

* emulsje wodne
* kosmetyki
* majonez/ śmietana
* mleko
* roztwory białkowe
* sok owocowy
* woda pitna
* woda dejonizowana

Dane techniczne:

Dane techniczne Foodtrode
Zakres 0-14 pH
Zakres temperatury -10-100oC
Trzonek szklany
Czujnik temperatury brak
Przyłącze S7
Długość trzonka 120 mm
Średnica trzonka 12 mm
Diafragma 3xceramiczna
Układ odniesienia EVEREF
Elektrolit Protelyte
Membrana cylindryczna

 

Model Parametr Temperatura [oC]
Foodtrode 0-14 pH -10-100 oC