Elektroda pH Foodtrode
Wybierz model/-e do zapytania ofertowego
Przeznaczenie
- 3 ceramiczne membrany
- Łatwe do czyszczenia
- Długotrwała stabilność
- Szybkie I dokładne pomiary
- System Everef
- Membrana cylindryczna
- Elektrolit Protelyte
- Przyłącze S7
- Szklany trzonek
Charakterystyka
Dostępne modele
Model FoodTrode to solidna, kombinowana elektroda powszechnie wykorzystywana do pomiarów substancji zawierających białka.Wyposażona jest w trzy ceramiczne membrany, które gwarantują szybkie i dokładne pomiary. Dzięki zastosowaniu inoowacyjnego systemu Everef zapewniona jest długotrwała stabilność urządzenia.
Przykładowe zastosowanie:
* emulsje wodne
* kosmetyki
* majonez/ śmietana
* mleko
* roztwory białkowe
* sok owocowy
* woda pitna
* woda dejonizowana
Dane techniczne:
Dane techniczne | Foodtrode |
Zakres | 0-14 pH |
Zakres temperatury | -10-100oC |
Trzonek | szklany |
Czujnik temperatury | brak |
Przyłącze | S7 |
Długość trzonka | 120 mm |
Średnica trzonka | 12 mm |
Diafragma | 3xceramiczna |
Układ odniesienia | EVEREF |
Elektrolit | Protelyte |
Membrana | cylindryczna |
Model | Parametr | Temperatura [oC] |
---|---|---|
Foodtrode | 0-14 pH | -10-100 oC |
Zobacz również