Elektroda pH Foodtrode
Wybierz model/-e do zapytania ofertowego
Przeznaczenie
- 3 ceramiczne membrany
- Łatwe do czyszczenia
- Długotrwała stabilność
- Szybkie I dokładne pomiary
- System Everef
- Membrana cylindryczna
- Elektrolit Protelyte
- Przyłącze S7
- Szklany trzonek
Charakterystyka
Dostępne modele
Model FoodTrode to solidna, kombinowana elektroda powszechnie wykorzystywana do pomiarów substancji zawierających białka.Wyposażona jest w trzy ceramiczne membrany, które gwarantują szybkie i dokładne pomiary. Dzięki zastosowaniu inoowacyjnego systemu Everef zapewniona jest długotrwała stabilność urządzenia.
Przykładowe zastosowanie:
* emulsje wodne
* kosmetyki
* majonez/ śmietana
* mleko
* roztwory białkowe
* sok owocowy
* woda pitna
* woda dejonizowana
Dane techniczne:
| Dane techniczne | Foodtrode |
| Zakres | 0-14 pH |
| Zakres temperatury | -10-100oC |
| Trzonek | szklany |
| Czujnik temperatury | brak |
| Przyłącze | S7 |
| Długość trzonka | 120 mm |
| Średnica trzonka | 12 mm |
| Diafragma | 3xceramiczna |
| Układ odniesienia | EVEREF |
| Elektrolit | Protelyte |
| Membrana | cylindryczna |
| Model | Parametr | Temperatura [oC] |
|---|---|---|
| Foodtrode | 0-14 pH | -10-100 oC |
Zobacz również