PL EN

Zestaw do półilościowego wykrywania drożdży Brettanomyces spp. w napojach alkoholowych

Wybierz model/-e do zapytania ofertowego

Test STERO-BRETT stworzony do półilościowe wykrywania drożdży Brettanomyces w napojach alkoholowych (wino, piwo i cydr).


Zalety:
Testy STERO-BRETT mogą być wykonywane bezpośrednio na produkcji bez angażowania wyspecjalizowanych ludzi, uzyskując jasny wynik poparty dowodami.

Jasny wynik:
Użytkownik może ocenić obecność zepsucia mikroorganizmów w winie na trzy różne sposoby:
- rozwój typowego "zapachu Bretta"
- z
miana koloru (z niebieskiego na żółtawy)
- o
bserwacja kolonii na podłożu agarowym

Przechowywanie:
10-25°C z dala od światła, aż do daty ważności na etykiecie.

Termin ważności: 9 miesięcy.