Urządzenie do posiewów spiralnych EasySpiral
Wybierz model/-e do zapytania ofertowego
Przeznaczenie
- Zakres zliczania: od 100 do 1x107 CFU / ml
- Pełny cykl w 25 sekund
- Opatentowany system dezynfekcji
- Programowalne woluminy przez USB
- Koszty obniżone do 75%
Charakterystyka
Dostępne modele
Metoda Spiral zwiększa wydajność analizy w laboratorium. Umożliwia znormalizowane posiewanie bakterii o czułości od 100 do 1x107 CFU / ml na 1 szalce Petriego. Nie ma już potrzeby ręcznego rozcieńczania seryjnego.
EasySpiral
• Kontrolowany przez mikroprocesor
• Tryby platerowania: wykładniczy i kołowy
• Średnica szalki Petriego: 90 mm
• Ustawiona wstępnie dozowana objętość: 50 lub 100 µL
• Zakres zliczania: od 300 do 1,3x105 CFU / ml
EasySpiral Pro
• Kontrolowany przez mikroprocesor
• Tryby platerowania: wykładniczy, kołowy i stały
• Średnica szalki Petriego: 90 lub 150 mm
• Ustawiona wstępnie dozowana objętość: 50, 100 lub 200 µL
• Zakres zliczania: od 100 do 1x107 CFU / ml
• Programowalna objętość dozowana przez USB: od 10 do 1000 µL
• Identyfikowalność: ExcelTM, LIMS
• Kompatybilny z systemem identyfikowalności dataLinkTM
EasySpiral
• Kontrolowany przez mikroprocesor
• Tryby platerowania: wykładniczy i kołowy
• Średnica szalki Petriego: 90 mm
• Ustawiona wstępnie dozowana objętość: 50 lub 100 µL
• Zakres zliczania: od 300 do 1,3x105 CFU / ml
EasySpiral Pro
• Kontrolowany przez mikroprocesor
• Tryby platerowania: wykładniczy, kołowy i stały
• Średnica szalki Petriego: 90 lub 150 mm
• Ustawiona wstępnie dozowana objętość: 50, 100 lub 200 µL
• Zakres zliczania: od 100 do 1x107 CFU / ml
• Programowalna objętość dozowana przez USB: od 10 do 1000 µL
• Identyfikowalność: ExcelTM, LIMS
• Kompatybilny z systemem identyfikowalności dataLinkTM
Dane techniczne | EasySpiral | EasySpiral Pro |
Moc | 100-240V~ 50-60Hz | |
Rozmiar | 40 x 41.5 x 29 cm | |
Waga | 16,4 kg | |
Nr referencyjny | 412 000 | 413 000 |
Model | Opis |
---|---|
EasySpiral | Platerowanie kołowe, wykładnicze |
EasySpiral Pro | Platerowanie wykładnicze, kołowe, stałe |
Zobacz również